Sluit navigatie

Nieuwe orgels

Bij Sonarte staan uw wensen centraal. Wij bieden een ruime keuze aan diverse standaard-modellen voor elk budget. Ieder nieuw Hauptwerkorgel dat wij leveren, van de Etude tot de Montre, is naar uw eigen wensen samen te stellen en aan te passen.

Sonarte_Etude.png

Sonarte Etude

Een bescheiden Hauptwerkorgel voor een bescheiden bedrag. Maar schijn bedriegt, bij dit jongste broertje van de Sonarte-familie.

Leverbaar vanaf € 7.900,-

Bekijk dit orgel
Sonarte-Clairon-thumbnail.png

Sonarte Clairon

Een modern, eigentijds huiskamerorgel met de klanken uit een klassieke, oude kerk of kathedraal. De Sonarte Clairon kan inderdaad alle kanten op.

Leverbaar vanaf € 10.500,-

Bekijk dit orgel
Sonarte_Etude-Prestige.png

Sonarte Etude Prestige

De ultieme beleving van Hauptwerk vanuit een drie-klaviers huiskamerorgel. Een zeer compact orgel, maar met prestaties van de grootste.

Leverbaar vanaf € 10.795,-

Bekijk dit orgel
Sonarte-Montre-thumbnail.png

Sonarte Montre

Uw oren horen de geweldige klanken van uw favoriete kerkorgel, uw ogen zien het prachtige klassieke orgelmeubel. Alle wensen in één orgel.

Leverbaar vanaf € 13.750,-

Bekijk dit orgel

Gebruikte orgels

Van tijd tot tijd heeft Sonarte een aantal gebruikte orgels in haar aanbod. Al deze orgels worden geleverd met de serivce en kwaliteit die u van Sonarte gewent bent.

Bekijk orgels

Custom made

Heeft u wensen op het gebied van stijl, uitvoering en uitrusting? Sonarte helpt u graag met het ontwerpen en realiseren van uw eigen Hauptwerkorgel.

Bekijk voorbeelden

Showroom

Benieuwd naar onze orgels en de mogelijkheden? Kom langs of maak een afspraak in onze sfeervolle showroom en ontdek het zelf.

Maak een afspraak

Volg ons

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief met meer informatie en updates van onze producten periodiek ontvangen? Schrijf u dan nu in.

Schrijf u in!

Contactinformatie

Evertsenstraat 11
2901 AK Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010 - 30 74 678
Of  stuur ons een e-mail

Scroll naar boven