Blog

« Terug

HAUPTWERK LIVE stream concert

Leeg05 nov

**UPDATE 19 november 2020**

Op 18 november 2020 organiseerde Sonarte het HAUPTWERK LIVE stream concert. Bijna 1.000 virtuele bezoekers bekeken de onderstaande stream! Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de medewerking en de belangstelling.

Vanwege dit succes willen we binnenkort nog een HAUPTWERK LIVE stream concert organiseren.

Programma-Mailing**OORSPRONKELIJKE BERICHT**

Op D.V. 18 november 2020 start om 19.45 uur het HAUPTWERK LIVE stream concert. Een gratis digitaal concert voor iedereen (!) waarbij u op afstand een mooie orgelavond kunt meemaken met improvisaties van de organisten Huig van der Knijff, Roeland de Reuver en Bastiaan Stolk.

De Hauptwerk orgelavond voor iedereen

Al jaren organiseert Sonarte met enige regelmaat orgelavonden waarbij orgelliefhebbers in de showroom van Sonarte een Hauptwerkorgel konden bespelen of beluisteren. Door de huidige coronacrisis zijn deze gezellige avonden niet meer mogelijk. "Toch merken we dat - juist in deze tijd - mensen veel plezier hebben van hun Hauptwerkorgel thuis, of de wens om een eigen Hauptwerkorgel in de woonkamer te hebben wordt geconcretiseerd.", aldus Wim de Borst, eigenaar van Sonarte. "Om een vrolijke noot te brengen in deze moeilijk tijd hebben we het initiatief genomen om een gratis virtueel concert te organiseren. Het grote voordeel is dat er veel meer mensen in de virtuele zaal passen dan normaliter in onze showroom. Het is dan ook een concert voor iedereen!"

"Om een vrolijke noot te brengen in deze moeilijk tijd organiseren we een gratis virtueel concert voor iedereen!"

Organisten en improvisaties

Ook voor organisten is het een tijd waarin de agenda's een stuk minder vol zijn dan gebruikelijk. Dit vraagt om een hoog improvisatievermogen! Deze organisten werken met veel plezier mee om deze avond inhoud te geven:

Tijdens deze avond spelen zij verschillende improvisaties op verschillende Hauptwerk samplesets. Ook kunt u een verzoek aan ons doorgeven.

Bent u erbij?

Wilt u meeluisteren en meekijken met het HAUPTWERK LIVE stream concert op 18 november as.? Bestel hier uw gratis ticket. U ontvangt de dag van tevoren van ons een e-mailbericht ter bevestiging en wij nodigen u automatisch uit om mee te kijken. Stuur dit bericht gerust door naar familie, vrienden of kennissen, zodat u met elkaar kunt genieten van dit schitterende concert!

« Terug

Scroll naar boven