Blog

« Terug

Sonarte Montre 3 klaviers Hauptwerkorgel

Blog - Montre - Grote.jpg08 jan

Met de Montre heeft Sonarte een Hauptwerkorgel gerealiseerd dat aan alle verwachtingen van een organist voldoet. Alle benodigdheden hebben wij in deze moderne orgelkast geïntegreerd. Dit prachtige orgel en de geweldige orgelklanken van Hauptwerk geven u een ultieme beleving in uw huiskamer. De Sonarte Montre heeft een authentiek orgelmeubel met prachtige details, hiermee combineren we de meest moderne orgeltechnieken in een prachtig meubel.

Bediening Sonarte Montre

Dankzij twee aanraakschermen kunt u op een gemakkelijke manier registreren en wisselen van orgelsamplesets. Het opstarten van dit orgel gebeurd door een enkele knop. Dankzij de meest moderne computers start het orgel zeer snel op en laadt, indien u dit wenst, direct uw favoriete sampleset. Optioneel is een een setzerlijst leverbaar met 12 duimpistons om uw voorkeuze registraties snel te bedienen.

    

Klavieren en pedaal

De Sonarte Montre is voorzien van 3 hoogwaardige Fatar Klavieren waardoor u het gevoel krijgt een echt kerkorgel te bespelen. De klavieren zijn optioneel verkrijgbaar met een houten kern. Het orgel wordt standaard geleverd met een 30-tonig recht pedaal. Het pedaal is geheel geproduceerd van massief eiken met wengé boventoetsen. Ook leverbaar in de 30-tonig concaaf variant.

Zwelpedalen

Twee massief houten zwelpedalen zorgen voor een uitstekend gebruikersgemak. Eén zwelpedaal zorgt voor, indien aanwezig, de zwelfunctie van het te bespelen orgel en het andere zwelpedaal draagt zorgt voor het totaalvolume van het complete orgel.

Audio

Sonarte maakt gebruikt van Adam Pro Audio – producten. Wellicht wel het meest cruciale punt in een Hauptwerkorgel zijn de speakers. Zonder een uitstekend luidsprekersysteem krijgt u nooit de beleving die een Hauptwerkorgel u kan bieden. De speakers van de Sonarte zijn naar voren gericht voor een optimaal resultaat, de lage tonen komen voor rekening van een geïntegreerde subwoofer. Het orgel beschikt over een 6-kanaals geluidskaart. Optioneel is de Sonarte Montre uit te breiden met surroundspeakers.

Hauptwerk

De Sonarte Montre is uitgerust met een 32 GB Hauptwerkcomputer inclusief het softwarepakket Hauptwerk 4 Advanded.

Standaard worden de volgende samplesets meegeleverd :

  • St. Anne's Moseley
  • Rotterdam, Laurenskerk, Magnussen & Son, 1973 (demo)
  • Doesburg, Martinikerk, E.F. Walcker & Co, 1914-1946 (demo)
  • Utrecht, Dom, Jonathan and Johann Bätz, 1831 (demo)
  • Oosterwijtwerd, Muller, 1741
  • Suffolk (Engeland), Little Waldingfield, Joseph Hart, 1809
  • Mietke Harpsichord, 2005

Design

De Sonarte Montre is naast een uniek Hauptwerkorgel een pronkstuk in uw woonkamer. Het orgelmeubel is vervaardigt uit hoogwaardig eiken met veel massieve componenten. De prachtige dimbare LED-verlichting zorgt voor een mooie sfeer. De Sonarte Montre wordt volledig handmatig geproduceerd en kan volledig aan uw wensen worden aangepast.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om dit orgel te bespelen, te bekijken en te beluisteren.

De Sonarte Montre is leverbaar vanaf € 12.750,00 

Maak vrijblijvend een afspraak!

 

« Terug

Scroll naar boven