Blog

« Terug

Nieuw model : Sonarte Clairon

Totalview06 jun

Naast de Sonarte Montre is er een nieuw model gelanceerd met de naam CLAIRON. De Clairon is ontwikkeld als instapmodel om Hauptwerk te kunnen spelen. Een prachtig, strak ontworpen orgelmeubel voor in de moderne huiskamers. Alle benodigdheden hebben wij in de orgelkast geïntegreerd. Dit prachtige orgel en de geweldige orgelklanken van Hauptwerk geven u een ultieme beleving in uw huiskamer. 

Bediening Sonarte Clarion
Dankzij twee aanraakschermen kunt u op een gemakkelijke manier registreren en wisselen van orgelsamplesets. Het opstarten van dit orgel gebeurd door een enkele knop. Dankzij de meest moderne computers start het orgel zeer snel op en laadt, indien u dit wenst, direct uw favoriete sampleset. Optioneel is een een setzerlijst leverbaar met 12 duimpistons om uw voorkeuze registraties snel te bedienen.

Klavieren en pedaal
De Sonarte Clarin is standaard voorzien van 2 hoogwaardige Fatar Klavieren waardoor u het gevoel krijgt een echt kerkorgel te bespelen. De mogelijkheid is aanwezig om het orgel uit te breiden met 3 klavieren, optioneel verkrijgbaar met een houten kern. Het orgel wordt standaard geleverd met een 27-tonig recht pedaal. Het pedaal is geheel geproduceerd van massief eiken met wengé boventoetsen. Ook leverbaar in de 30-tonig variant.

Audio
Sonarte maakt gebruikt van Adam Pro Audio – producten. Wellicht wel het meest cruciale punt in een Hauptwerkorgel zijn de speakers. Zonder een uitstekend luidsprekersysteem krijgt u nooit de beleving die een Hauptwerkorgel u kan bieden. De speakers van de Sonarte zijn naar voren gericht voor een optimaal resultaat. Het orgel beschikt over een 4-kanaals geluidskaart. Optioneel is de Sonarte Clairon uit te breiden met een Pro Audio geluidssyteem met een geïntegreerde subwoofer.

Hauptwerk
De Sonarte Montre is uitgerust met een 16 GB Hauptwerkcomputer inclusief het softwarepakket Hauptwerk 4 Advanded.

Standaard worden de volgende samplesets meegeleverd :

  • St. Anne's Moseley
  • Rotterdam, Laurenskerk, Magnussen & Son, 1973 (demo)
  • Doesburg, Martinikerk, E.F. Walcker & Co, 1914-1946 (demo)
  • Utrecht, Dom, Jonathan and Johann Bätz, 1831 (demo)
  • Oosterwijtwerd, Muller, 1741
  • Suffolk (Engeland), Little Waldingfield, Joseph Hart, 1809
  • Mietke Harpsichord, 2005

Design
Een compact, strak en uniek orgelmeubel zorgt voor een uniek beleving tijdens het orgelspelen. Het meubel van de Sonarte Clairon is verkrijgbaar is diverse kleuren. Optioneel is het orgel leverbaar in eiken uitvoering.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om dit orgel te bespelen, te bekijken en te beluisteren.

De Sonarte Clairon is leverbaar vanaf € 10.500,00

Maak vrijblijvend een afspraak!

« Terug

Scroll naar boven