Nieuwe orgels

Bij Sonarte staan uw wensen centraal. Wij bieden een ruime keuze aan diverse standaard-modellen voor elk budget. Ieder nieuw Hauptwerkorgel dat wij leveren, van de Etude tot de Montre, is naar uw eigen wensen samen te stellen en aan te passen.

Informatie aanvragen
Sonarte_Etude.png

Sonarte Etude

Een bescheiden Hauptwerkorgel voor een bescheiden bedrag. Maar schijn bedriegt, bij dit jongste broertje van de Sonarte-familie.

Leverbaar vanaf € 8.900,-

Bekijk dit orgel
Sonarte_Etude-Prestige.png

Sonarte Etude Prestige

De ultieme beleving van Hauptwerk vanuit een drie-klaviers huiskamerorgel. Een zeer compact orgel, maar met prestaties van de grootste.

Leverbaar vanaf € 10.900,-

Bekijk dit orgel
Sonarte-Clairon-thumbnail.png

Sonarte Clairon

Een modern, eigentijds huiskamerorgel met de klanken uit een klassieke, oude kerk of kathedraal. De Sonarte Clairon kan inderdaad alle kanten op.

Leverbaar vanaf € 11.900,-

Bekijk dit orgel
Sonarte-Montre-thumbnail.png

Sonarte Montre

Uw oren horen de geweldige klanken van uw favoriete kerkorgel, uw ogen zien het prachtige klassieke orgelmeubel. Alle wensen in één orgel.

Leverbaar vanaf € 13.900,-

Bekijk dit orgel
Sonarte-Violon-thumbnail.png

Sonarte Violon

Ervaring, ontwikkeling en continu zoeken naar het beste hebben ervoor gezorgd dat wij met dit instrument hét Sonarte Hauptwerkorgel hebben geïntroduceerd.

Bekijk dit orgel
Sonarte-Viola-thumbnail.png

Sonarte Viola

Met de Sonarte Viola leveren wij een maatwerk speeltafel voor Hauptwerk.

Bekijk dit orgel
Sonarte Bourdon

Sonarte Bourdon

Het elegant gebogen knieschot en de majestueus grote koplijst maken het orgel tot een prachtig meubelstuk.

Bekijk dit orgel

Gebruikte orgels

Van tijd tot tijd heeft Sonarte een aantal gebruikte orgels in haar aanbod. Al deze orgels worden geleverd met de service en kwaliteit die u van Sonarte gewent bent.

Bekijk orgels

Custom made

Heeft u wensen op het gebied van stijl, uitvoering en uitrusting? Sonarte helpt u graag met het ontwerpen en realiseren van uw eigen Hauptwerkorgel.

Bekijk voorbeelden

Showroom

Benieuwd naar onze orgels en de mogelijkheden? Kom langs of maak een afspraak in onze sfeervolle showroom en ontdek het zelf.

Maak een afspraak
Scroll naar boven