Sluit navigatie

Sonarte Etude

Compacte prijsvechter op maat

De Sonarte Etude

Een bescheiden Hauptwerkorgel voor een bescheiden bedrag. Maar schijn bedriegt, bij dit jongste broertje van de Sonarte-familie. Met de gebruiksvriendelijke Etude biedt Sonarte u een maatpak voor de prijs van confectie. Optioneel met drie klavieren!

De Etude combineert het mooiste van Hauptwerk met het gebruiksgemak van het traditionele elektronische orgel. Voor de zeer interessante vanafprijs hebt u een direct bespeelbaar, volwaardig huiskamerorgel, met de onvergelijkbare klanken van Hauptwerk.

Standaard bezit de Etude maar liefst 41 stemmen (exclusief speelhulpen) van werkelijk bestaande pijporgels, verdeeld over twee (optioneel drie) klavieren en pedaal. De hoogwaardige luidsprekers aan de bovenzijde, samen met de subwoofers op kniehoogte voor de diepe bastonen, geven een ruimtelijke geluidsweergave in uw huiskamer. Zowel bij een groot als bij een klein volume.

Dit orgel bezit twee compacte, heldere displays van elk 7 inch (optioneel 10 inch). Los van de forse ruimtebesparing leveren ze meer overzicht op: in plaats van fraai vormgegeven registerknoppen tonen de aanraakschermpjes praktische druktoetsen voor de registerknoppen en de combinaties. 

De duidelijk leesbare, compact bijeengebrachte stemmen besparen u als organist veel zoekwerk tijdens het registreren.

De Sonarte Etude is leverbaar vanaf € 8.900,-

Meer informatie? Neem contact op

Volg ons

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief met meer informatie en updates van onze producten periodiek ontvangen? Schrijf u dan nu in.

Schrijf u in!

Contactinformatie

Evertsenstraat 11
2901 AK Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010 - 30 74 678
Of  stuur ons een e-mail

Scroll naar boven