Sonarte Etude Prestige

Hoogwaardig muzikaal genieten

De Sonarte Etude Prestige

De ultieme beleving van Hauptwerk vanuit een compact drie-klaviers Hauptwerkorgel. Dit hadden wij voor ogen bij de ontwikkeling en realisatie van dit orgel. Een orgel ontworpen voor de beginner tot de geoefende organist.

Met de Etude Prestige leveren wij een compleet huiskamerorgel in een compacte stijlvolle kast met de prestaties van de grote Hauptwerkorgels.

Standaard bezit de Etude Prestige een dispositie met maar liefst 54 stemmen (exclusief speelhulpen) van werkelijk bestaande pijporgels, verdeeld over drie klavieren en pedaal. De hoogwaardige luidsprekers aan de bovenzijde, samen met de subwoofer, geven een ruimtelijke geluidsweergave in uw huiskamer. Zowel bij een groot als bij een klein volume.

Registeren gaat om dit orgel zeer eenvoudig middels twee ergonomisch geplaatste aanraakschermen van 10 inch (25 cm). Via de bijzondere registratie-software kan u eenvoudig de registerknoppen bedienen en andere samplesets laden. 

In het hoofdmenu zijn de belangrijkste functies van Hauptwerk terug te vinden. De Etude Prestige is uitstekend geschikt uit te breiden met extra samplesets evenals de mogelijkheid om deze samplesets te vertalen naar de registratie-software.

Het compacte meubel van de Sonarte Etude Prestige is op vele manieren optioneel aan te passen aan uw wensen. Het meubel wordt standaard geleverd in een gespoten blanke lak. Uiteraard zijn andere kleuren en houtsoorten optioneel leverbaar.

De Sonarte Etude Prestige is leverbaar vanaf €10.900,-

Meer informatie? Neem contact op
BR (2).jpg
BR (3).jpg
BR (4).jpg
BR (1).jpg
Sonarte-custom-made-etude-prestige-2.jpg
Sonarte-custom-made-etude-prestige-3.jpg
Sonarte-custom-made-etude-prestige-4.jpg
Sonarte-custom-made-etude-prestige-5.jpg
Sonarte-custom-made-etude-prestige-6.jpg
Sonarte-Etude-Prestige-1.jpg
Sonarte-Etude-Prestige-3.jpg
VG (1).jpg
VG (2).jpg
VG (3).jpg
VG (4).jpg
VG (5).jpg
EtPrBl (1).jpg
EtPrBl (2).jpg
EtPrBl (3).jpg
EtPrBl (4).jpg
Scroll naar boven