Sonarte PRO  WIT
Hauptwerk orgel met hauptwerk sampleset
Sonarte PRO  WIT
Sounds good. Plays better.
Haal alles uit uw virtuele orgel met Sonarte PRO. Hiermee is de service, het onderhoud en de garantie voor uw orgel gegarandeerd voor een vast bedrag per maand. Dat hoort u goed!

Haal alles uit uw virtuele orgel!

Maximaal speelplezier

Hauptwerk en Sweelinq bieden veel mogelijkheden. Wij installeren alles om uw speelplezier te maximaliseren en helpen u wanneer dat nodig is.

Blijf up-to-date

Met onze updateservice zorgen we dat uw systeem en licenties up-to-date blijven.

Voorkom storingen

Met onze periodieke onderhoudsbeurt minimaliseren we de kans op onverwachte defecten of storingen.

Doorlopende garantie

Geen negatieve verrassingen! Met onze doorlopende garantie bent u verzekerd voor onverwachte defecten.

PROFITEREN ALS PRO

Met Sonarte PRO ontvang je 5% korting op alle producten uit onze webshop.

Bestel Sonarte PRO en ontvang direct de kortingscode voor onze webshop.

Sonarte PRO in de praktijk

Wij hebben uw virtuele orgel met de grootste liefde en zorg ontworpen, samengesteld en bij u thuis geïnstalleerd. Voor ons is het meeste werk gedaan, maar voor u betekent dit dat het spelen en genieten pas net is begonnen. Uiteraard doen wij er alles aan om u de beste speelervaring te geven.

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar de uitdagingen en kansen liggen bij virtuele orgels. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Zo is het nu ook mogelijk om naast Hauptwerk ook Sweelinq te gebruiken op uw Sonarte Orgel en komen er steeds weer nieuwe updates en samplesets bij.

Ondanks dat uw droomorgel op maat geen geringe investering is, zien we in de praktijk dat periodieke aandacht nodig is om uw orgel bij de tijd te houden. Met Sonarte PRO garanderen wij u de best mogelijke service voor een vast bedrag per maand, zonder ongewenste verrassingen.

- Wim de Borst, Orgeladviseur

Het is altijd weer een feest als Wim langs is geweest! Los van zijn enthousiastme en kennis weet hij altijd wel weer wat aan mijn orgel te verbeteren.

Joop Verschuere

Eigenaar Sonarte Etude, Elspeet

Door kortsluiting bij ons thuis deed mijn orgel het niet meer zoals ik was gewend. Binnen een dag stond Wim op de stoep en mijn orgel klonk weer als muziek in m'n oren. Chapeau en hartelijk dank!

Fam. Verdonschot

Eigenaar Sonarte Viola, Middelharnis

Sinds ik Sonarte PRO member ben, speel ik naast Hauptwerk ook Sweelinq. Ik haal zoveel extra mogelijkheden uit m'n prachtige zwarte Clairon, dat ik ook echt veel meer ben gaan spelen!

Frank Duijveman

Eigenaar Sonarte Clairon, Ede

HOE HET WERKT?

Zo doen we dat.

Afsluiten

Wij sturen u allereerst een overeenkomst. In deze overeenkomst staat de inhoud van het contract uitvoerig beschreven.

Welkom

Wanneer de overeenkomst getekend retour is ontvangen ontvangt u van ons het welkomstpakket, inclusief 5% kortingscode voor de webshop.

Support

U krijgt kosteloos toegang tot onze supportafdeling. Zij helpen u telefonisch of via e-mail bij alle voorkomende vragen.

Service bij u thuis

Voor een onderhoudsbeurt of installatie van samplesets maken we vooraf met u een afspraak op een geschikt moment.

Kies uw pakket

Onze orgels bieden - samen met de systemen Hauptwerk en Sweelinq - heel veel mogelijkheden waar we u graag maximaal van laten genieten! Om u op een goede manier te ondersteunen hebben wij servicepakketten voor u samengesteld:

 • Met onze Basic support ondersteunen wij u via telefoon en e-mail en heeft u doorlopend volledige garantie op uw Sonarte orgel.
 • Met Sonarte PRO wordt u volledig ontzorgd! Het benodigde onderhoud wordt periodiek uitgevoerd en uw systeem blijft up-to-date. Dit alles zonder extra kosten. Sterker nog, u krijgt 5% korting op alle producten binnen onze webshop. Sounds good!

 • ONDERSTEUNING
 • Support via telefoon of e-mail

 • Storingsservice tijdens werkdagen

 • GARANTIE
 • Doorlopende garantie op techniek en systeem


 • *Voor onderhoudsbeurten, installaties of updates van systemen en/of samplesets berekenen wij € 75 p/uur + voorrijkosten.

8,95 p/maand incl. 21% BTW

Sonarte PRO
 • BASIC SUPPORT +

  CARE & REPAIR
 • Onderhoudsbeurt iedere 12 maanden
 • Geen voorrijkosten en arbeidsloon

 • UPDATE SERVICE
 • Installatie en updates systeem en samplesets
 • Extra: 5% korting op producten uit onze webshop

19,95 p/maand incl. 21% BTW